top of page
Ara

NOMINATION ITALY HAKKINDA...

Güncelleme tarihi: 27 Haz 2018



Kendi bileziğinizi oluşturun:

Nomination charm koleksiyonuyla hikayenizi anlatın, kendinizi ifade edin, duygularınızı ve anılarınızı paylaşın. Hayal gücünüz size ilham versin. Composable bilezikler oluşturmak için birçok seçeneğiniz var: harfler, burçlar, anıtlar, kalpler, bayraklar vs.

9K ve 18K ayar altın, gümüş, mine, değerli taşlar ve zirkondan oluşan sonsuz kombinasyonlu charmlar, koleksiyonunuzu kişiselleştirmek için yapılmış olup bayanlara, baylara ve aynı zamanda çocuklara yöneliktir.






Sembol ağırlıklı charmlar kişiliğinizi ve stilinizi ifade etmeye yardımcı olur. Bilezik, saat küpe ve kolyelerin tasarım ve üretimi İtalya’dadır.







Charmlarınızı seçin:

Charmlarınızı kendinizi ifade etmek ve koleksiyonunuzu kişiselleştirmek için binlerce seçenek arasından seçin. Duygularınızı ortaya çıkarmak ve anılarınızı anımsamak için bilezikler oluşturun. Nomination hikayenizi anlatır.

Takılarınızı oluşturun:

Seçtiğiniz linkleri klipsleyin ve birleştirin. Semboller ve motiflerle hikayenizi anlatın.

Bileziğe dönüşen kolyeler:

Bilezikler aynı zamanda kolye olabilir. Composable tasarımlarıyla kolyenizi kişiselleştirin. Seçenekleriniz çok çeşitli. Size özgü ve benzersiz kolyenizle stilinizi yaratın.

İtalyan üretimi ve stili:




Nomination ürünleri Floransa’da tasarlanıp üretiliyor.

Markanın tasarımları İtalyan kuyum gelenekleri ve modern üretim teknikleriyle birleşti. Paslanmaz İtalyan çeliğinden üretilen nomination bilezikler antialerjik ve dayanıklıdır. Değerli ve yarıdeğerli doğal ve aynı zamanda Swarovski taşlardan oluşur. Figürler altın, gümüş ve çeliktir. Bütün materyaller dikkatlice seçilmiş ve üretilmiş olup 2 sene garanti kapsamındadır.

2.513 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Charm nedir?

bottom of page